OPRYDNING - TJEK VORES DYBESTE TILBUD LIGE HER

Tips og tricks

 Hvordan undgår jeg, at min maske dugger?

I denne guide viser vi dig forskellige metoder til, hvordan du kan undgå dug i masken. For en optimal oplevelse i vandet er det essentielt at have en god maske som passer, ikke dugger og ikke lukker vand ind. Husk at din maskes ligesom resten af dit udstyrs levetid forlænges, hvis du skyller det i ferskvand efter brug.

Her får du tips og tricks til UV-jagt. Tryk på videoen og vores videoguidance vil starte. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og få råd af vores support. Tryk længere nede på linket "kontakt os".

 


Hvordan tager jeg min dragt på?

 

I denne guide viser vi dig hvordan man skal tage sin våddragt på uden at skade den. jagtundervands våddragter er alle produceret med tætklæbende sharkskin på indersiden for en bedre komfort. Husk at bruge sæbevand (gerne neutral) og undgå skarpe negle, det forlænger dragtens levetid.


Valg af harpun

Inden for UV-jagt findes der forskellige jagtmetoder og teknikker. Ligeledes findes der forskellige harpuner. Hovedsageligt passer en kort manøvredygtig harpun godt til at jage moletorsk og fladfisk, mens en lang og kraftig harpun er god, når du skal skyde multer og havørreder.

Loading...