OPRYDNING - TJEK VORES DYBESTE TILBUD LIGE HER

Cressi Scorfano 7mm to-delt våddragt

Cressi Scorfano 7mm to-delt våddragt

2.600,00 kr

2.000,00 kr

Geni streg fra Cressi. Verdens måske lækreste dragt lige nu!
7mm holder dig varm året rundt
Top kvalitet fra Italienske Cressi

2.600,00 kr

2.000,00 kr

- +
  • Lagerstatus På lager
Beskrivelse

Lidt teknisk om Scorfano dragten
Vi anbefaler Cressis Scorfano 7mm dragt til den kræsne undervandsjæger, der vil have cremen. Det er Tracinas storebror, hvor der blot er kælet ekstra for detaljerne. Dragten er to-delt med high-waist bukser for bedre bevægelighed og komfort. Dragten har de klassiske forstærkninger på arme og ben, og derudover er dragtens syninger tapet til, hvilket både øger dragtens levetid, men også tæthed. Brug altid sæbevand ved påtagning, gerne neutral sæbe.

Tykkelsen på dragten 
En uv jagt dragt til danske forhold bør altid være 7mm og todelt. En 7mm dragt holder dig varm året rundt og kun i de allervarmeste sommeruger er det for varmt. Det er altså noget mere behageligt at have varmen og mulighed for at lukke koldt vand ind ved halsen, dette kan gøres under jagten. Hvis man vælger at gå for en 5mm dragt er det udelukkende fordi man har en 7mm til allround brug og en 5mm til brug i det helt varme sommerperioder. En 3mm dragt er for kold i DK men genial at have med sydpå. 

Camo / Ikke camo
Mange af dragterne kommer i camoflage farver der gør det lettere for dig at gemme dig og liste ind på de opmærksomme fisk. Især ved en sommer multe jagt gennem en masse tang er det virkelig vigtigt med camo farver. Det gør altså lige det ekstra så du kan komme på skudhold af de hurtige fisk. Køb efter mottoet, kan man få det i camo så vælg det i camo. Camo er nice!

Forskel på dragter
Ligesom alt andet i verden er der store kvalitetsforskelle på dragter. Fidusen i denne sport er bare at en dårlig eller billig syet dragt ikke kan holde varm og så ligger du ikke i vandet længe nok og så får du ikke din store drømme hav ørred. Selv de bedste dragter er ikke længere så dyre og her betyder kvalitet virkelig meget. Vi forhandler top dragter fra verdens bedste uv ajgt mærke Cressi. Her går du ikke galt i byen og du kan altid holde varmen i en 7mm dragt. Der er forskel i neopren og en uv jagt dragt er modsat en surf dragt lavet til at ligge i vandet og holde varmen på brugeren. Desuden har de fleste uv jagt dragter smarte ladeplader til harpunen der gør det lettere at lade i vandet. Lad være med at købe din våddragt steder hvor de sælger have udstyr og brød ristere, det varmer lige så meget som et par jeans. Det er ikke rigtig neopren! 

Hvordan får man dragten på 
De fleste dragter smutter lige på hvis man lige bruger en smule sæbe. Det er let at have med i en varm vandflaske og det sikrer dragten sidder ordentligt og derved giver frihed og varme. Smør dig selv ind i sæbe eller hæld lidt i dragten så er det let at få den på. Husk at brug en naturlig sæbe der hverken skader miljøet eller din hud. 
Se hvordan man får en ægte undervandsjagt dragt på, i vores video guide lige her

Loading...